Kies een teambuilding in Roeselare en beleef een onvergetelijke dag!

 
 
 

Culturele activiteiten

Themawandeling “Beveren voor, tijdens en na de Wereldoorlog”

De themawandeling “Beveren voor, tijdens en na de Wereldoorlog” is een educatieve wandeling waarin een gids alles vertelt over de gemeente Beveren tijdens de Eerste Wereldoorlog aan de hand van 100 originele foto’s en documenten.

 

 

 
Themawandeling “De vaartwandel”

De themawandeling “De vaartwandel” is een wandeling langs de Trakelweg en Vaartstraat begeleid door een gids die alle weetjes, legendes, anekdotes en actua vertelt rond de vaart van Roeselare.

 
 
 Themawandeling “Het Roeselare van toen”

Tijdens de themawandeling “Het Roeselare van toen”  leert u het verhaal van de arbeidersbevolking van Roeselare vanaf de “armoedejaren” 1845-1850 tot aan de Eerste Wereldoorlog. De wandeling zelf vindt plaats in de “oudste” arbeiderskwartieren van de stad.

 
 
Wielermuseum

Een begeleid bezoek aan het wielermuseum van Roeselare. Een must voor elke wielerfanaat.

 
 

Culinaire activiteiten

Bistro Le Nord

Deze leuke bistro in het hartje van Roeselare is de perfecte plaats om ‘s middags te gaan eten met uw team. Op mooie dagen kan u er ook gezellig zitten op het binnenterras.

 
 
 Steengrill in Bowling Zuidpand

Houdt u van bowling en goed eten samen met collega’s, dan is dit de ideale activiteit voor uw team. U geniet van een heerlijke en uitgebreide steengrill en kan kiezen om na de maaltijd nog 1 of 2 spelletjes bowling te spelen of te genieten van een heerlijk ijsdessert.

 
 
Themawandeling “De lekkerste wandeling”

Een gids neemt u mee op een culinaire ontdekkingstocht in de wijk “Over-statie”. Stap voor stap en hap na hap komt u meer te weten over eetweetjes, culinaire zonden, typische producten enz. Kortom, de couleur locale van Krottegem.

 
 
Brouwsite Rodenbach

Een bezoek aan de Brouwerij Rodenbach in Roeselare is een must voor bierliefhebbers. De historische architectuur vormt het decor voor het brouwen van de sublieme Rodenbach. Tijdens het bezoek kan u genieten van een film, een rondleiding en een degustatie van de plaatselijk gebrouwen bieren.

 
 

Sportieve activiteiten

Bowling Zuidpand

Bowling is al jaren een gevestigde waarde als leuke groepsactiviteit. De competitie, het gezellig samen zijn en de spanning als u wacht tot uw bowlingbal de kegels omvergooit en uw score bekend wordt. We huren voor uw groep voldoende bowlingbanen af zodat u 2 uur kan blijven doorspelen zonder zorgen.

 
 

 

Fietstocht rond Roeselare

In en rond Roeselare liggen prachtige fietsroutes, gaande van 15 tot 50 kilometer. U kan deze tochten afleggen met een eenvoudige stadsfiets of u kan kiezen voor een tandem, bakfiets of zelfs een elektrische fiets.

 

 

Contacteer ons hier voor een offerteaanvraag.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Dit is een fictief bedrijf

Copyright © 2017 Roeselare VDABOefenbedrijf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.