Kies een teambuilding in Kortrijk en beleef een onvergetelijke dag!

 
 
 

Culturele activiteiten

Museum KORTRIJK 1302

In dit museum leert u alles over de befaamde Guldensporenslag. Van de evenementen die geleid hebben tot deze veldslag, de strijd zelf en hoe deze historische gebeurtenis evolueerde tot een symbolische datum voor Vlaanderen.

      

 

 

 
Broelmuseum

In dit museum vindt u meesterwerken terug van de 16e eeuw tot op de dag van vandaag. De presentatie van de collectie is volledig vernieuwd onder de titel “Fluisterende Wolken”. U wordt uitgedaagd om zelf verbanden te zoeken tussen de kunstwerken. De woordwolken helpen daarbij een handje.

 
 

Culinaire activiteiten

Culinaire wandeltochten

Tijdens deze wandelingen neemt een gids u mee op een culinaire verwentocht. U doorkruist de stad op jacht naar de heerlijkste Kortrijkse gerechtjes. Er zijn verschillende formules mogelijk.

 
 
 Japans restaurant “Sakura”

In het Japans restaurant Sakura kan u ‘s middags terecht met uw team voor een heerlijke Oosterse maaltijd. U neemt plaats aan een baktafel waar de chefs alles op een spectaculaire manier ter plaatse klaarmaken. Er worden menu’s aangeboden aan verschillende prijzen.

 
 

Sportieve activiteiten

Flanders indoor Karting

Voor zij die houden van hoge snelheden en scheuren door bochten hebben wij de perfecte groepsactiviteit. Deze karting Super Grand-prix geeft u de kans om te racen tegen uw collega’s en te tonen wie er nu echt de snelste is.

 
 

 

Blueberry hill N.V.

Bij deze indoorklimclub kan u tal van avontuurlijke activiteiten doen. U kan maximum 3 activiteiten kiezen. Indien u voor meer dan 1 activiteit kiest, is indoorklimmen altijd één van de activiteiten.
Monitor, materiaal en verzekering zijn inbegrepen.

 

 

Contacteer ons hier voor een offerteaanvraag.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Dit is een fictief bedrijf

Copyright © 2017 Roeselare VDABOefenbedrijf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.