Kies een teambuilding in Ieper en beleef een onvergetelijke dag!

 
 
 

Culturele activiteiten

Op en onder de historische vestingen:

Duizend jaar geschiedenis gaat voor u open tijdens deze tocht. In een 2,6 km lange wandeling leidt een gids u langs de belangrijkste historische complexen van de Ieperse vestingen en komt u alles te weten over Iepers rijke geschiedenis.
Na de lange wandeltocht rust u even uit in het café Klein Rijsel en degusteert u er een Vredesbiertje.

      

 

 

 
Fietstocht met gids

De eerste fietsroute leidt u langs historische locaties rond Ieper over een vlak parcours van 25 km. U wordt begeleid door een ervaren gids die u meer vertelt over het boeiende oorlogsverleden van deze regio.
De tweede fietsroute leidt u langs het groene Ieper en van natuurgebied naar natuurgebied. Met zijn golvend parcours van 30 km is deze tocht beter geschikt voor de geoefende fietsers.

 
 
Hopmuseum Poperinge

De Belgische bieren genieten wereldfaam. Hier speelt onze productie van hoppe een niet onbelangrijke rol in. Hoppe wordt al sinds de 19e eeuw op grote schaal geteeld in Poperinge en vormde de belangrijkste vorm van inkomsten in de streek.
In het hopmuseum leert u alles over de teelt van hoppe en over de impact die het heeft gehad op de streek rond Ieper en Poperinge.
Nadien is er natuurlijk nog een degustatie mogelijk waarbij u kan genieten van het Poperingse hommelbier.

 
 
Special 2014-2018: Ieper en Den grooten oorlog

Ter herdenking van WOI is deze activiteit gegarandeerd de leukste manier om Ieper en al z'n oorlogsgeheimen te ontdekken. Leuke opdrachten, grappige verhalen over "Den oorlog" worden gecombineerd om van deze teambuilding een zeer bijzondere ervaring te maken.

Op iedere checkpoint krijgen de teams afwisselend opdrachten voorgeschoteld in één van volgende categorieën: humor, kunst, sport, gastronomie en denkspel.

 
The big iPad hunt

Interactieve, spannende tocht door de stad waarbij niets gekend is op voorhand. De teams begeven zich met een iPad Air met 4G, GPS en andere attributen naar 10 checkpoints. U krijgt de nodige instructies via film, audio, foto's en cryptische omschrijvingen maar ook door de instructeurs ter plaatse. Voor elke geslaagde opdracht geeft de iPad u onmiddellijk een tip die u nodig heeft voor de mysterieuze bonusopdracht die veel punten oplevert.

 
 

Culinaire activiteiten

Sneukelroute

Tijdens deze gezellige wandeling door Ieper maakt u kennis met een aantal streekspecialiteiten: Vredesbier, Ieperse beschuit, Poppyjenever, Hondshaai enz.
Kuierend door de minder bekende straatjes van de stad gaat u samen op zoek naar culinaire verwennerij.
Het is een ideale formule om al babbelend en knabbelend Ieper op een verrassende manier te verkennen.

 
 

Choc-o-rally

Een activiteit waarbij u op verschillende checkpoints verwend wordt met heerlijke chocoladeopdrachten. Na een korte briefing krijgt elk team een choc-o-toolkit. Hiermee gaat u op zoek naar een 10-tal lekkere plaatsen in de stad.

Op elk punt krijgt u een heerlijke chocoladeopdracht of komt u de geheimen van chocolade te weten. Tijdens de rally kunt u proeven, snuiven, smaken vergelijken of uw logo schilderen in chocolade.

 
 Restaurant “Pacific Eiland”

Restaurant “Pacific Eiland”, gelegen langs de vestingsroute op een klein eiland, is de ideale locatie om ‘s middags met uw team te gaan eten. U kan er een heerlijke dagschotel krijgen voor een schappelijke prijs of u kan kiezen voor een uitgebreider menu. Bij mooi weer kan u ook op de roeivijver varen of lekker zonnen op het strand of op één van de 3 grote zonneterrassen.

 
 

 

Sportieve activiteiten 

Sporttrack

Bij Dikkebusvijver, juist buiten Ieper, zijn er tal van leuke teambuildingactiviteiten te doen. Het komt erop neer om op elkaar te vertrouwen en zodoende verscheidene uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen. Dit avontuur bevat onder meer de Chinese muur, de Venetiaanse gondelpaal, de temptation Bridge en Waterworld. Ideaal om uw team hechter te maken.

Daarnaast kunt u ook een greep doen uit een ruim gamma van andere activiteiten zoals boogschieten, paintball, kanovaren en dropping. Deze activiteit is geschikt voor groepen vanaf 15 personen.

 

 

Contacteer ons hier voor een offerteaanvraag.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Dit is een fictief bedrijf

Copyright © 2017 Roeselare VDABOefenbedrijf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.