Kies een teambuilding in Brugge en beleef een onvergetelijke dag!

 
 
 

Culturele activiteiten

Historium

Historium is een belevingsattractie. U stapt door waarheidsgetrouwe decors waarin film, muziek en speciale effecten versmelten tot een magische ervaring. U beleeft een spannend liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de gouden tijd van Brugge. Het is meer dan zien en horen alleen. U ruikt en voelt hoe het leven toen was.
Na deze indrukwekkende reis kan u even bekomen in het Duvelorium. Hier kan u genieten van verschillende Belgische speciale bieren van brouwerij Duvel Moortgat, Achouffe, Liefmans en De Coninck. Het panoramisch terras biedt een adembenemend uitzicht op de markt van Brugge.

      

 

 
 Frietmuseum

Het frietmuseum is een didactisch museum dat de geschiedenis schetst van de aardappel tot aan de friet. In het museum leert u ook bij over de verschillende sausbereidingen die gewoonlijk bij de friet geserveerd worden.
Het museum is ondergebracht in één van de mooiste gebouwen van Brugge, de Saaihalle. Na het bezoek kan u nog genieten van een frietje in de frituur, gelegen in de prachtige middeleeuwse kelder.

 
 
 City Game 3.0

CityGame 3.0 is een interactieve competitie doorheen de hele stad. De verschillende teams worden uitgerust met een smartphone, voorzien van mobiel internet en een GPS. Via deze smartphone krijgt u tal van vragen en opdrachten die u zo snel mogelijk tot een goed einde moet brengen.
Alleen logisch denken, samenwerking, inventiviteit en goede navigatie leiden tot de felbegeerde overwinning. De hele competitie lang wordt u op een fantastische en technologische reis gestuurd. Of u op het einde als winnaar uit de bus komt, hangt af van uw team.

 
 

Culinaire activiteiten

Brugge in 3 gangen

Brugge, “het Venetië van het Noorden”. Een enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste plekjes en vertelt interessante en grappige weetjes over de oude Breydelstad. U verkent de historische binnenstad met o.a. de Markt, de Burg, de Dijver, het Markplein, Oud St.-Jan en veel meer.
Onderweg stopt u in 3 verschillende restaurants voor een heerlijke maaltijd. U kan kiezen uit drie formules.

 
 

Sportieve activiteiten 

Ludieke fietsrally Brugge – Damme – Brugge

“Flandriens in het spoor van Tijl”. Op een sportieve manier maakt u kennis met de prachtige polderlandschappen rond Damme.
Tijdens de fietstocht wordt u vergezeld door de romantische verhalen over de lokale held Tijl Uylenspieghel. Maar ook allerlei vaardigheden worden uitgebreid getest aan de hand van leuke opdrachten.

 
 

 

 Zeilen met een jacht op de Noordzee

Ervaren schippers begeleiden je over de waters van onze Noordzee. U zeilt met verschillende boten van Zeebrugge, via Oostende tot Breskens en terug.
Per 8 personen wordt een boot voorzien, zodat u de gelegenheid krijgt zelf het roer in handen te nemen.
Ook een wedstrijdje tegen uw collega’s in de andere boten behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Contacteer ons hier voor een offerteaanvraag.

FaLang translation system by Faboba

Dit is een fictief bedrijf

Copyright © 2018 Roeselare VDABOefenbedrijf. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.